Sukan Tahunan 2009 – S.K. Seri Kundang


Hai…. Hari Sabtu lepas.. 8 Ogos 2009, telah berlangsung acara Sukan Tahunan 2009 di S.K. Seri Kundang (sekolah Yasmin & Hakim). Untuk tahun 2009 ni, Yasmin telah tidak terpilih untuk menyertai sebarang acara sukan kerana dia tak kuat lari dan tak pandai berkawad. Manakala Hakim pula hanya berjaya menyertai 1 acara sahaja iaitu bawa bola ping pong menggunakan reket.

Tapi walau macam mana sekalipun, papa, mama, kakak & adik Aziq tetap setia menjadi penyokong kepada Hakim… Go Hakim Go… Chayo!Chayo!Opps!!! lupa pulak… bibik pun jadi penyokong jugak pada hari tersebut.

Apa kata anda saksikan aksi2 yang boleh dikatakan agak menarik pada temasya sukan tersebut. 

Kami sekeluarga telah meninggalkan majlis sebaik sahaja Hakim selesai menyertai acara sukan yang diwakilinya. Tak boleh tunggu lama lor…. bahaya H1N1… tak boleh berkumpul di perhimpunan terbuka @ tertutup.

Sekian, terima kasih.

Advertisements

3 responses to “Sukan Tahunan 2009 – S.K. Seri Kundang

  1. nice pic for nice temasya…….
    tima kasih pada puan kerana telah meng’upload’ dan melaporkan mengenai sukan tahunan 2009 si SKSK…..
    Jika puan mempunyai rakaman gambar yg menarik saya mohon pada puan utk emailkan pada saya…. sebenarnya kami dalam proses membangunkan laman web utk SKSK….Insyaallah jika tiada aral melintang kami akn mula beroperasi mulai 2010……

    Penyelaras ICT SKSK
    wmmadi.blogspot.com

    • Salam Cikgu (I guess so..)…

      Thanx for your comment…
      Actually banyak gambar dalam koleksi saya… tapi kebanyakannya aktiviti yang melibatkan anak2 kami.. Aina di Tahun 4 dan Hakim di Tahun 2. Kalau boleh.. cikgu bagi tau kat saya gambar2 macam mana yang cikgu perlukan… Insyallah saya akan emailkan gambar2 tersebut kepada cikgu.

      And congratulation in advance.. kerana SKSK akan mempunyai web site sendiri. Inilah dinamakan kemajuan ICT…

  2. Pingback: 2010 in review « The Best Memories

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s