Bersama artis filem “BELUKAR”


Alkisahnya, penerbit filem “Belukar” yang juga merupakan bekas tentera yang pernah menjalani latihan di PERHEBAT telahpun membuat tayangan amal filem tersebut di PERHEBAT dari 17 – 20 Februari 2010 di PERHEBAT.

Dan… semua staff & pelatih di PERHEBAT ni nak tak nak kata orang… rela dalam paksa… kena tengok filem tu dgn bayaran RM5 sorang… Aku pun terlibat sama… huhuhu…. tgh2 byk keja kt opis tu pun sempat lagi nengok movie…. di Dewan Syarahan PERHEBAT.

Yang paling syok bila dapat ambik gambo dgn artis2… huhu…

Bersama salah seorang pelakon Belukar _ Sabrina

Pelakon Utama - Bron Parale (ntah betul ke tidak ejaan ni)

Bersama Danny (Din JJ)

Produser Filem - Jason Chong

Overall….. this film agak heavy sikit utk difahami. Kalau bebudak yg tengok rasa2nya agak sukar utk nak memahami… kena concentrate… and tengok till the end baru ler boleh get the message… aku bg 3* utk film ni…

Advertisements

One response to “Bersama artis filem “BELUKAR”

  1. Pingback: 2010 in review « The Best Memories

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s