PD….. here we come……

This weekend…. opisku a.k.a. PERHEBAT akan mengadakan family day di Port Dickson. Ni ler wat julung2 kalinya PERHEBAT wat family day di luar dari Selangor…. bermalam lak tuh…

So, boleh ler aku bwk family ku bercuti di PD…

Kalau ikutkan schedule yg diberikan oleh Bhg Admin.. ada 5 tempat penginapan disediakan….

PD Golf & Country Club

PD World Marina Resort

Sunshine Bay Resort

Palm Springs Resort City

Opps!!!! terlupa lak yg satu lg tuh….

Dan aku & family akan ditempatkan di Sunshine Bay Resort…. mmmmm…. okey lah tuh…. apa yang penting… leh bwk anak2 gi bercuti… sambil aku & hubby boleh shooting gambar2 yg menarik….

PD….. wait for us….. okey…..

Advertisements

Ragam Putera dan Puteri ku di hujung minggu

Inilah dia aktiviti puteri dan putera2 ku di hujung minggu. 3 budak nakal…. tapi tetap mama sayang…

Hehehe!!! Kami bertiga dah bersedia untuk memulakan operasi pada hari ini

Hehehe!!! Kami bertiga dah bersedia untuk memulakan operasi pada hari ini

Kakak akan jadi ketua pada petang ni yer adik-adik

Kakak akan jadi ketua pada petang ni yer adik-adik

Hakim & Haziq akan jadi assistant

Hakim & Haziq akan jadi assistant

Mari kita tinjau kawasan dulu... apa yang boleh kita buat

Mari kita tinjau kawasan dulu... apa yang boleh kita buat

Kakak siram pokok bunga

Kakak siram pokok bunga

Biar abang dan adik tolong cabut rumput ni ek!!!

Biar abang dan adik tolong cabut rumput ni ek!!!

Meeting lagi - apa lagi kita nak buat selepas ni??

Meeting lagi - apa lagi kita nak buat selepas ni??

Mmmm... pokok2 ni mcm perlukan bantuan kita je kan...

Mmmm... pokok2 ni mcm perlukan bantuan kita je kan...

kesian pokok ni mcm dah nak mati lah... kita tolong potong daun2 kering tu lak yek!!!

kesian pokok ni mcm dah nak mati lah... kita tolong potong daun2 kering tu lak yek!!!

Dah penat bekerja... masa untuk relax...

Dah penat bekerja... masa untuk relax...

Sukan Tahunan 2009 – S.K. Seri Kundang

Hai…. Hari Sabtu lepas.. 8 Ogos 2009, telah berlangsung acara Sukan Tahunan 2009 di S.K. Seri Kundang (sekolah Yasmin & Hakim). Untuk tahun 2009 ni, Yasmin telah tidak terpilih untuk menyertai sebarang acara sukan kerana dia tak kuat lari dan tak pandai berkawad. Manakala Hakim pula hanya berjaya menyertai 1 acara sahaja iaitu bawa bola ping pong menggunakan reket.

Tapi walau macam mana sekalipun, papa, mama, kakak & adik Aziq tetap setia menjadi penyokong kepada Hakim… Go Hakim Go… Chayo!Chayo!Opps!!! lupa pulak… bibik pun jadi penyokong jugak pada hari tersebut.

Apa kata anda saksikan aksi2 yang boleh dikatakan agak menarik pada temasya sukan tersebut. 

Kami sekeluarga telah meninggalkan majlis sebaik sahaja Hakim selesai menyertai acara sukan yang diwakilinya. Tak boleh tunggu lama lor…. bahaya H1N1… tak boleh berkumpul di perhimpunan terbuka @ tertutup.

Sekian, terima kasih.

A day in Equestrian Park

Hello…

Last sunday, 9th August 2009, my family 4 the 1st time.. went to Kuang Equestrian Park to watch The 3Q Tournement.

Even the 3Q park is just about 3km from our Home Sweet Home.. tak pernah pun pegi ke sana after 10 years we leave in Kundang. Rugi giler….

Me, alim, mimin, ekim & eziq 4 the 1st time went there (3Q Park) …. just look at the pictures…

Mmmm… gambar2 tsb telah di snap oleh mimin & ekim dan telah di edit oleh alim…

But… we all enjoy the show…

 

Wallah…